Junior riding experience events

18 May 2014

ONK Harfsen 2014

ONK Harfsen 18 mei 2014: Motocross, feest & familie fun!

De ONK Motocross in Harfsen is al jaren veel meer dan motocross alleen. Natuurlijk knokken zondag 18 mei de beste crossers om het Nederlandse kampioenschap. Heel veel attracties voor de kids, live muziek in de feesttent en culinaire verwennerij maken de ONK in Harfsen tot een happening voor het hele gezin!


Motocross

Jeffrey Herlings, inmiddels tweevoudig wereldkampioen, gaf de vorige keer op het Peppelenbos een nooit vertoonde show door in twee klasses alle manches te winnen.

 

Familie fun!

Het ONK Harfsen is boven alles ook een echt familiefeest. De kids kunnen lekker los gaan in de speelweide met enorme survivalbaan, draaimolen, springkussen en andere gave attracties.

 

De Junior Riding Experience biedt de Jeffrey Herlings van de toekomst de kans om zelf (gratis!) op een crossmotor te stappen. Motor, beschermende kleding en helm staan klaar voor de jeugd! Inclusief professionele begeleiding.

 

Feest!

Ook dit jaar zal het in de feesttent wederom een spektakel zijn. Welke band dit jaar zijn of haar naam gaat maken blijft nog even geheim, houd daarom de site in de gaten!

Motocross, feest & familie fun is niet compleet zonder culinaire verwennerij. Over het hele terrein valt er als vanouds veel te happen en te drinken. Inclusief een vers getapt Grolsch biertje.


MX harfsen