Junior riding experience events

12 Jul 2018

Zwarte Cross 2018

Ben je lager dan 140 centimeter, dan ben je met recht een geluksvogel! Je papa, mama, opa, oma, of simpelweg: alles groter dan 140 centimeter, moet een entreekaartje kopen, maar jij niet! Jij dacht dat Sinterklaas gul was? Ha! Die valt in het niet vergeleken met de grootste kindervriendin van het omniversum: Tante Rikie! Onze festivaldirectrice geeft jou gratis toegang!


En dan? De hele dag over dat gigantische terrein slenteren? Wachtend tot papa en mama genoeg stof in de longen hebben gesnoven om weer huiswaarts te gaan? "Pfff… Dan blijf ik liever thuis met m’n 12-delige dvd-collectie van Avatar!", horen we je al denken.  Welnee! Speciaal voor jullie minimensjes is er het ‘Blagenparadijs’. Simpel gezegd: één grote speeltuin, maar dan een stuk beter dan het hondenveldje bij jou in de buurt.

 

wat je hier allemaal kan doen?

Van alles! Laat je schminken, drink liters ranja, maak een ritje in de draaimolen of in een bijna echt ruimteschip waar van alles te doen is, laat je fotograferen op een superstoere grotenmensen crossmotor of beter: stap op de crossmotor-zweefmolen! Of nóg beter: trap zelf een scheurijzer aan en blaas een paar rondjes op een speciaal voor jou aangelegde crossbaan!

Heeft crossen niet echt jou interesse, maar vind je muziek wel leuk? Dan kan je in het Blagenparadijs je eerste podiumervaring opdoen. Echte rocksterren zullen speciaal kindvriendelijke optredens verzorgen. Uiteraard zijn ook de gastheren Jovink weer van de partij.

En ja, van schik maken krijg je honger. Ook daar is aan gedacht! Geniet van een overheerlijk snackmenu! Een patatje, frikandel / kroket en wat te drinken, voor één muntje! Daar zou Ronald McDonald z’n bed niet eens voor uitkomen! Inderdaad… op de Zwarte Cross is het fijn om kind te zijn!

 

www.zwartecross.nl