Junior riding experience events

04 Oct 2015

ONK Harfsen 2015

ONK Harfsen 4 oktober 1015: Motocross, feest & familie fun!

De ONK Motocross in Harfsen is al jaren veel meer dan motocross alleen. Natuurlijk knokken zondag 4 oktober de beste crossers om het Nederlandse kampioenschap. Heel veel attracties voor de kids, live muziek in de feesttent en culinaire verwennerij maken de ONK in Harfsen tot een happening voor het hele gezin!


 

Familie fun!

Het ONK Harfsen is boven alles ook een echt familiefeest. De kids kunnen lekker los gaan in de speelweide met enorme survivalbaan, draaimolen, springkussen en andere gave attracties.

 

De Junior Riding Experience biedt de Jeffrey Herlings van de toekomst de kans om zelf (gratis!) op een crossmotor te stappen. Motor, beschermende kleding en helm staan klaar voor de jeugd! Inclusief professionele begeleiding.

 

Feest!

Ook dit jaar zal het in de feesttent wederom een spektakel zijn. Welke band dit jaar zijn of haar naam gaat maken blijft nog even geheim, houd daarom de site in de gaten!

Motocross, feest & familie fun is niet compleet zonder culinaire verwennerij. Over het hele terrein valt er als vanouds veel te happen en te drinken. Inclusief een vers getapt Grolsch biertje.


MX harfsen